Monica Geuze baalt van kritiek op haar rol in The Masked Singer: ‘Natuurlijk doet het me wat’

Monica Geuze The Masked Singer

In de recente aflevering van de online serie ‘Open Kaart’ deelde Monica Geuze openhartig over haar rol als jurylid in The Masked Singer. Naast het bespreken van haar liefdesleven en co-ouderschap, gaf ze een reactie op de kritiek die volgde op een opmerkelijke onthulling in de show.

Kritiek en zelfvertrouwen bij Monica Geuze

Monica Geuze, bekend als influencer, kreeg aanzienlijke kritiek te verduren als nieuw jurylid in The Masked Singer. Angela de Jong noemde haar onlangs “zwaar irritant”. In een interview met Robbert Rodenburg onthulde Monica hoe ze omgaat met deze kritiek en de impact ervan op haar zelfvertrouwen.

“Ik heb er in zekere zin schijt aan, maar natuurlijk doet het me wat,” aldus Monica. “TV is totaal iets nieuws voor mij en ik vind het heel erg leuk, dus ik probeer me daar echt aan vast te vinden. Als je niet tegen kritiek kan, moet je gewoon een andere baan zoeken.” Ze erkent dat het publiek moet wennen aan een nieuw jurylid na vier seizoenen.

Onzekerheid en plezier in The Masked Singer

Monica begrijpt de kritiek en deelt dat het haar onzeker maakt. Ze vergelijkt het met haar eigen ervaring van weerstand tegen nieuwe coaches in shows als The Voice. Desondanks benadrukt ze dat ze het enorm naar haar zin heeft als jurylid bij The Masked Singer en waardeert de steun van haar mede-juryleden.

Hoewel Monica het positieve aspect benadrukt, spreekt ze ook haar kwetsbaarheid uit over de kritiek. “Het maakt me heel kwetsbaar,” deelt ze. Ze onthult dat het lezen van negatieve opmerkingen over zichzelf haar niet beter doet voelen en dat ze liever positieve feedback ontvangt.

Droom najagen ondanks kritiek

Ondanks de uitdagingen van kritiek, benadrukt Monica dat ze vastbesloten is haar droom na te streven en zich niet te laten beïnvloeden door onbekende critici. Met een mengeling van vastberadenheid en openheid blijft Monica Geuze zich inzetten voor haar rol als jurylid in The Masked Singer.

Eén gedachte over “Monica Geuze baalt van kritiek op haar rol in The Masked Singer: ‘Natuurlijk doet het me wat’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *