Monique Westenberg heeft verzoek aan André Hazes: ‘Vraag mij alsjeblieft niet ten huwelijk!’

Dit weekend staat de André Hazes in de schijnwerpers met een groots optreden in Ahoy. Echter, de aandacht verschuift niet alleen naar zijn muzikale prestaties, maar ook naar een mogelijk huwelijksaanzoek aan zijn vriendin Monique Westenberg. Yvonne Coldeweijer, bekend van haar onthullingen op haar juicekanaal, bracht recentelijk het nieuws naar buiten dat Hazes van plan was om Westenberg ten huwelijk te vragen tijdens zijn concert.

Monique’s onverwachte reactie op het voorgenomen huwelijksaanzoek

In een verrassende wending blijkt dat Monique helemaal niet zit te wachten op een huwelijksaanzoek. Coldeweijer deelde op haar kanaal: “Monique wist dit uiteraard niet en heeft dit via mijn juice vernomen.” Volgens de juicekoningin heeft Westenberg Hazes expliciet gevraagd om haar niet publiekelijk ten huwelijk te vragen. Ze ziet het als een afgezaagde publiciteitsstunt en heeft duidelijk aangegeven dat dit niet de manier is waarop ze een aanzoek wil ontvangen.

André Hazes’ creatieve wending naar een ode

Ondanks Monique’s weigering heeft André Hazes niet de intentie om zijn romantische plannen volledig te schrappen. “Hij heeft nu het aanzoek veranderd in een soort ‘ode’ die hij daar live aan haar gaat doen,” onthult Coldeweijer. Op deze manier hoopt Hazes alsnog een speciaal moment te creëren voor zijn vriendin, zij het in een andere vorm dan aanvankelijk gepland.

Twijfels over een mogelijk huwelijk

Hoewel Monique openstaat voor een huwelijk met André, roept de situatie vragen op over de levensfase van het stel. Ondanks hun langdurige relatie wonen de twee nog altijd niet samen en zien ze elkaar slechts een paar keer per week. Coldeweijer heeft eerder haar twijfels geuit over de haalbaarheid van een huwelijk: “Het lukt ze nog niet eens om samen te wonen en een normaal gezinsleven op te bouwen. Volgens mij zien ze elkaar alleen elke dag wanneer ze op vakantie gaan.”

Met het Ahoy-concert en de onverwachte wending in het huwelijksaanzoek belooft dit weekend een opmerkelijke gebeurtenis te worden voor André Hazes en Monique Westenberg. Fans kijken reikhalzend uit naar de bijzondere ‘ode’ die Hazes zijn geliefde zal brengen op het podium van Ahoy.

Via: Life of Yvonne

[ays_poll id=3]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *