Monique Westenberg niet onder de indruk van bedprestaties André Hazes: ’90 seconden is nog lang’

André Hazes

In de nieuwe Videoland-soap over André Hazes deelt Monique Westenberg opvallende inzichten over hun liefdesleven. De zanger, bekend om zijn turbulente relatie, stelt Monique een pikante vraag over de duur van hun relatie, verwijzend naar hun huidige latrelatie. Monique reageert verrast en onthult een interessant detail over hun hereniging na een relatiepauze.

André Hazes is geen kampioen in bed: ’90 seconden is lang’

In een schijnbaar luchtige opmerking deelt de volkszanger zijn kijk op hun intieme momenten, waarbij hij beweert haar voorheen slechts “90 seconden van haar leven” te hebben gegeven. Monique reageert met humor op deze onthulling, wat de complexiteit van hun relatie benadrukt. “Nou, dat is nog lang.” geeft ze hem direct lik op stuk.

Jaloezie in de relatie

De documentaire werpt ook een blik op de talloze affaires van André Hazes, die door Monique zijn vergeven. Ondanks de diepe liefde tussen hen, benadrukt hij zijn natuurlijke neiging tot jaloezie. Hij deelt een bijzonder moment waarop hij moeite had met Moniques appcontact tijdens een periode van scheiding. Een interessante wending in hun relatie wordt belicht wanneer de casanova toegeeft dat hij het niet zou kunnen verdragen als de rollen omgedraaid waren, gezien zijn eigen escapades. Nu beweert hij echter volledig toegewijd te zijn aan Monique. De bijzondere regeling waarbij ze alleen op maandag en dinsdag samenwonen, krijgt de naam “Champions League” van zijn vriendenkring.

Monique lijkt eveneens tevreden met de huidige situatie en deelt haar kijk op het aangaan van nieuwe relaties. Haar standpunt over eerst iemand goed leren kennen alvorens samen te wonen wordt in de schijnwerpers gezet. Er is weer een nieuw licht geworpen op het spraakmakende leven van André Hazes en Monique Westenberg.

 

Eén gedachte over “Monique Westenberg niet onder de indruk van bedprestaties André Hazes: ’90 seconden is nog lang’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *