Nederland geniet van Janny en André in Denkend aan Zwitserland: ‘Ultieme zondagavondbesteding’

Denkend aan Zwitserland

Televisiekijkend Nederland werd zondagavond getrakteerd op een heerlijke reis door Zwitserland in ‘Denkend aan Zwitserland’ met de charmante Janny van der Heijden (69) en de immer grappige André van Duin (76). De eerste aflevering van het Omroep MAX-programma was meteen een schot in de roos, waarbij het duo vanaf Amsterdam Centraal per trein vertrok richting het schilderachtige Zermatt.

In deze pittoreske wintersportplaats bewonderden Janny en André de iconische Matterhorn en waagden ze zich aan een klimexpeditie onder begeleiding van een ervaren berggids. De kijkers waren meteen in de ban van de sfeervolle beelden en de ongedwongenheid van het duo.

Denkend aan Zwitserland is de ultieme zondagavondbesteding

Reacties op sociale media stroomden binnen, waarbij enthousiaste kijkers het programma roemden als “de ultieme zondagavondbesteding.” De wens om zelf op avontuur te gaan groeide bij velen, met uitspraken als “Ik wil nu ook een trein!” en “Lekker kneuterig het weekend afsluiten.” Het programma werd omschreven als ‘heerlijke tv’ en ‘verrukkelijk’, waarmee het duo opnieuw bewees in de smaak te vallen bij een breed publiek.

Van Zermatt naar de hoogste vuurtoren ter wereld

In de tweede aflevering namen Janny, André en hun schattige hondje Nhaan de kijkers mee van Zermatt naar de Oberalppas, de plek waar de machtige Rijn ontspringt. Tijdens deze reis was er volop ruimte voor humor, met André die grappen maakte over ‘het huisje van Heidi’ en lokale voorbijgangers probeerde te imponeren met verhalen over de Amersfoortse Kei.

Ondertussen zorgde Janny voor lachwekkende momenten met haar speciale draagzak voor Nhaan, die een complete winteroutfit inclusief muts en handschoenen droeg. Het schattige hondje stal niet alleen de show, maar zorgde ook voor de nodige hilariteit onder de kijkers.

Indrukwekkende beelden en sneeuwpret

Het programma trakteerde de kijkers op adembenemende beelden van de Zwitserse bergen en spoorwegen, boeiende gesprekken met lokale bewoners en onvervalste sneeuwpret. Waar André en Janny ook naartoe gaan, ze weten overal een vermakelijk avontuur van te maken.

Al met al bewijst “Denkend aan Zwitserland” zich als een onweerstaanbaar en sfeervol programma dat de harten van de kijkers verovert met de charme en humor van Janny, André en natuurlijk, het ‘arme’ maar o zo schattige hondje Nhaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *