Nicol Kremers gaat wéér een stukje verder: Gebruikt gloryhole in een kerk

Nicol Kremers

Nicol Kremers is verre van een onbesproken figuur. Toch bevindt deze dame zich in een ogenschijnlijk keurige positie in het huis van de heer, gehurkt in een biechthok. De vraag rijst of er nog gebeden zal worden tijdens deze intieme momenten.

Op haar betaalde fanpagina deelt Kremers beelden waarop ze in genade smeekt in het biechthok. Wat voor zonden draagt deze Brabantse schone met zich mee? Justitie heeft ook een woordje mee te spreken, aangezien ze eerder dit jaar beschonken achter het stuur werd aangetroffen. Vermoedelijk had ze ook enkele verdovende middelen genuttigd, maar door het weigeren van een bloedproef kon dit niet verder worden onderzocht. De heer zal hier wellicht niet blij mee zijn, maar gelukkig staat hij bekend als vergevingsgezind.

Het mysterie van Nicol’s ‘hole’

Op haar fanpage deelt Nicol een foto waarop ze knielt bij een biechthok. Een tafereel dat haar opwindende volgers niet hadden verwacht. Gelukkig stelt Nicol hen niet teleur, want ze heeft meer in gedachten dan simpelweg biechten. “Sorry, this hole is in use. But the others aren’t…” schrijft ze bij de foto.

Wat ze daarmee bedoelt kan je waarschijnlijk zelf wel invullen. Of je daar ook nog zin in hebt met de gedachte dat ene Peter Gillis je al eens voor is geweest valt natuurlijk wel te betwijfelen.

Nieuw hoofdstuk voor Nicol Kremers na breuk met Peter Gillis

Sinds de breuk met Peter Gillis staat Nicol Kremers er weer alleen voor. Na jaren van luxe aan de zijde van Peter, wordt ze plotseling geconfronteerd met lege handen: geen auto, geen dak boven haar hoofd en geen financiële middelen. Zonder enige formele opleiding zou Nicol werk moeten zoeken, zelfs als bekendheid, maar hier voelt ze weinig voor.

Nicol beseft al snel dat vrouwen online makkelijk geld kunnen verdienen. Het enige wat nodig is, zijn suggestieve foto’s verkopen aan geïnteresseerden. Ondanks de kritiek zet Nicol door, met de overtuiging dat dit haar weg is uit de benarde situatie.

Nicol Kremers kerk

Via: Nicol Kremers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *