Nicol Kremers geeft het woord ‘pakjesavond’ een heel andere betekenis met foto in pikant pakje

Nicol Kremers

Sinds het begin van dit jaar is Nicol Kremers weer ‘happy single’ na haar relatiebreuk met Peter Gillis. In plaats van afhankelijk te zijn van een partner, heeft Nicol besloten zelfstandig financieel succes te behalen. Ze doet dit door de verkoop van expliciete foto’s en video’s, toegankelijk voor abonnees via hun computers. Hoewel deze inhoud gratis beschikbaar is op het internet, zijn er kennelijk genoeg mannen die bereid zijn hier maandelijks voor te betalen. Echter, deze keuze van Nicol ontvangt kritiek, vooral vanwege haar ouderlijke verantwoordelijkheden.

Sinterklaasviering met een twist

Nicol Kremers viert de feestdagen op een unieke manier. Ondanks de noodzaak om werk en privé gescheiden te houden, verschijnt Nicol regelmatig in lingerie op haar kookeiland om reclame te maken voor producten zoals buttplugs. Deze opvallende presentaties roepen vragen op, vooral gezien het feit dat Nicol kinderen heeft. Ze lijkt echter de feestdagen, zoals Sinterklaas, niet te kunnen loskoppelen van haar professionele activiteiten en gebruikt zelfs deze gelegenheden om ‘fans’ naar haar abonnementenwebsite te trekken.

De strijd tussen Nicol Kremers en Peter Gillis

Nicol Kremers, ooit de partner van Peter Gillis, omarmt nu duidelijk een ander leven. De romantiek tussen haar en Gillis behoort tot het verleden, en de twee lijken elkaar te vermijden. Haar boek over haar tumultueuze leven ondervindt echter vertraging, volgens haar management vanwege een diepe emotionele strijd die Nicol momenteel doormaakt.

In de tussentijd boekt Nicol succes met haar expliciete foto’s en trekt ze talloze volgers op sociale media. Recent deelde ze een gedurfde foto waarop haar welgevormde achterwerk te zien was, terwijl ze iedereen een prettige Sinterklaas wenste. Ze pronkte ook met haar lichaam op een politieauto. Ondertussen blijven juridische intriges rond haar ex Peter Gillis smeulen, aangezien enkele rechtszaken tegen de eens zo populaire zakenman nog steeds gaande zijn. Het lijkt erop dat het verleden van het voormalige koppel hen blijft achtervolgen, zelfs nu ze elk hun eigen pad bewandelen.

Via: Nicol Kremers

Eén gedachte over “Nicol Kremers geeft het woord ‘pakjesavond’ een heel andere betekenis met foto in pikant pakje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *