Nicol Kremers onthult: ‘Ik ben bijna miljonair’

Nicol Kremers

Nicol Kremers, voorheen bekend van Massa is Kassa en haar relatie met Peter Gillis, heeft onthuld dat haar recente carrièreswitch naar OnlyFans haar een opmerkelijk financieel succes heeft gebracht. In het programma Eating with my Enemy deelde ze details over haar inkomsten, die haar maandelijks bijna anderhalve ton opleveren.

Anderhalve ton per maand

Nicol, die voorheen haar geld verdiende in de traditionele entertainmentindustrie, heeft haar pad verlegd naar het delen van 18+ content op het platform OnlyFans. Tijdens een gesprek met Michella Kox, die de keuze voor OnlyFans niet begrijpt maar wel nieuwsgierig is naar de financiële opbrengsten, onthulde Nicol dat ze momenteel bijna anderhalve ton per maand verdient. Michella, vol ongeloof, stelde de vraag opnieuw om bevestiging te krijgen.

Michella maakte snel een rekensom en reageerde verbaasd: “Dus ben je nu inmiddels miljonair?” Nicol knikte en gaf aan dat ze niet ver verwijderd is van het bereiken van die mijlpaal. De keuze voor OnlyFans lijkt voor Nicol een bewuste carrièrekeuze te zijn geweest, en de financiële beloningen zijn substantieel.

Nicol Kremers is bijna miljonair

De realityster, die nu financieel bloeit met haar pikante content op OnlyFans, heeft haar inkomsten naar eigen zeggen bijna tot miljonairniveau getild. Deze drastische verandering in haar loopbaan toont aan dat alternatieve carrièrepaden in de digitale wereld aanzienlijke financiële beloningen met zich mee kunnen brengen. Nicol Kremers lijkt vastberaden te zijn haar weg buiten de traditionele entertainmentroute voort te zetten en te profiteren van de lucratieve mogelijkheden die platforms als OnlyFans bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *