Nicol Kremers weet de aandacht weer op haar te vestigen met deze pikante foto

Nicol Kremers lijkt zich niet druk te maken om wat er allemaal speelt rondom haar ex Peter Gillis. Afgelopen weken werd bekend dat zijn park moet sluiten. Maar daar maakt Nicolleke zich niet druk om. Sinds de breuk met Peter heeft haar carrière een andere wending genomen. Ze focust zich vooral op zichzelf en weet de aandacht aardig naar zich toe te trekken. En dit keer deelt ze intieme beelden niet alleen achter gesloten deuren.

Nicol Kremers in de après-ski

Nicol Kremers, nu een succesvolle verkoper van pikante foto’s op het kanaal Only Fans, deelt met haar volgers de resultaten van haar cosmetische avonturen: twee goed gevulde handen. Normaal gesproken moeten haar fans diep in de buidel tasten voor zulke content, maar dit keer geeft ze het gewoon gratis weg.

Een nieuw vervolg van haar carrière

Het is wel duidelijk dat Nicolleke haar eigen bonen dopt tegenwoordig. Niet alleen is ze op het kanaal Only Fans vrij actief en populair, ook is ze snel weer te zien op TV. Discovery+ heeft haar uitgenodigd voor een nieuw programma, waarin ze gaat eten met haar vijand. Ze zal in deze aflevering uit de doeken doen hoe het er nu voor staat in haar leven, want in deze serie worden openhartige vragen gesteld. Het is nog niet bekend wie haar ‘vijand’ is en met wie ze dus aan tafel zit. Dat wil het kanaal natuurlijk nog even geheim houden. Er wordt natuurlijk al veel gespeculeerd: zou het Peter zijn, of misschien toch zoon Mark Gillis? Het is nog even afwachten voor we haar echt kunnen zien stralen in dit TV-programma. Voor nu kun je alvast mee genieten van wat zij gratis deelt op haar sociale media-kanalen Instagram en Tiktok.

Nicol Kremers

Via: Instagram

Eén gedachte over “Nicol Kremers weet de aandacht weer op haar te vestigen met deze pikante foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *