Ondertussen in Lang Leve de Liefde: Arie en Sina vertellen elkaar de meest bizarre s*ksverhalen

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden normale datingrituelen in een hogere versnelling gezet. Terwijl je normaal gesproken pas op de derde of vierde date bepaalde vragen durft te stellen, wordt in LLDL meteen de diepte ingegaan met een pot vol pittige vragen. Zo stelde Sina aan Arie de vraag waar hij allemaal intiem is geweest op onconventionele plekken.

Opvallend genoeg lijken Sina en Arie qua avontuurlijkheid goed bij elkaar te passen. Terwijl Sina ook aardig wat ‘gekke plekken’ op haar lijstje heeft staan, laat Arie doorschemeren dat hun biljartspel wel heel opwindend moet zijn geweest.

In tegenstelling tot sommige andere deelnemers lijken Arie en Sina zich allesbehalve ongemakkelijk te voelen bij elkaar. Integendeel, ze delen uitgebreid hun ervaringen over de meest ‘ongewone’ plekken waar ze de liefde hebben bedreven.

Wanneer Sina Arie rechtstreeks vraagt naar zijn ‘gekste plekken’, antwoordt hij resoluut met voorbeelden variërend van een bus tot een keuken. Maar Sina, schijnbaar onaangedaan door Aries erotische escapades, werpt ook haar eigen lijstje in de strijd, van een kinderboerderij tot bovenop een biljart. Hun onbevangenheid wordt geïllustreerd door Sina’s opmerking dat ze zich weinig aantrekt van wat anderen denken: als ze zin heeft en de gelegenheid zich voordoet, waarom dan niet, ongeacht wie er in de buurt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *