Ondertussen in Lang Leve de Liefde: Jay en Romy zijn allebei nog te dom om te poepen

Lang Leve de Liefde

In de mees recente aflevering van ‘Lang Leve de Liefde‘ werden Romy en Jay onderworpen aan een onverwachte vraag over monogamie. Deze vraag zorgde voor verbaasde gezichten, aangezien beide singles geen idee hadden wat monogamie betekende. Nieuwsgierigheid dreef hen ertoe het begrip op te zoeken, maar zelfs na het raadplegen van het internet bleef de essentie van monogamie voor hen nog steeds onduidelijk.

Intelligentie geen vereiste in Lang Leve de Liefde

Voordat deelnemers aan Lang Leve de Liefde hun opwachting maken, ondergaan ze een screentest om ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor het programma. Opvallend genoeg blijkt een hoog niveau van intelligentie geen vereiste te zijn, zoals aangetoond door het niet al te snuggere stel Romy en Jay in de nieuwste aflevering. Het fragment, te zien op de Lang Leve de Liefde-Facebookpagina, toont de verwarring van het duo wanneer hen wordt gevraagd of ze geloven in monogamie.

“Oliedomme” match

De reacties van kijkers op het fragment variëren van amusement tot verbazing over het gebrek aan kennis bij Romy en Jay. Sommige kijkers uiten hilariteit over het ‘oliedomme’ stel, terwijl anderen hopen dat ze zullen ontdekken wat een monogame relatie inhoudt. Desondanks lijkt het publiek het erover eens te zijn dat Romy en Jay een opmerkelijk goede match vormen, ondanks hun gebrek aan kennis over monogamie. Kijkers zoals Nathalie en Sonja beschrijven het duo als een “super match” en een “perfecte match,” waardoor de verwarring over monogamie hen niet lijkt te belemmeren in hun zoektocht naar liefde.

Via: Lang Leve de Liefde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *