Patty Brard (68): ‘Ik ben bang om lelijk oud te worden!’

Patty Brard

In de meest recente episode van de digitale videoserie Bitterzoet heeft Patty Brard, de gerenommeerde koningin van cosmetische ingrepen, haar diepste angsten blootgelegd. Op 68-jarige leeftijd bekent Brard, volgens eigen zeggen, haar angst om onaantrekkelijk oud te worden.

Beroemdheid in 2023: nog steeds zo aangenaam?

De aflevering werpt de vraag op of het beroemd zijn in 2023 nog steeds zo aangenaam is, en richt zich specifiek op het najagen van een ideaalbeeld. Patty Brard, bekend om haar openhartigheid over cosmetische ingrepen, wordt onder de loep genomen door de flamboyante Robbyn Jansen. Jansen onthult in de aflevering het geheim achter Patty’s recente uiterlijke transformatie. Volgens Brard zelf was haar laatste ingreep een poging om haargroei te bevorderen, maar eindigde dit met een kleurrijk blauw gezicht door overdreven enthousiasme tijdens een mesotherapie-sessie.

Onconventionele schoonheidsavonturen

Ondanks deze opmerkelijke verschijning verzekert Brard ons dat haar onconventionele schoonheidsavonturen slechts de uiterste grenzen zijn van haar toewijding om lelijkheid te vermijden. Naar verluidt is het tijdelijke effect van de behandeling genadeloos gezakt, waardoor ze op televisie verscheen alsof ze betrokken was bij een kleurrijk gevecht.

Ouder worden is geen probleem, maar lelijkheid wel

In de wereld van Patty Brard is er één onbetwiste waarheid: ouder worden is geen probleem, zolang het maar niet gepaard gaat met lelijkheid. In de Bitterzoet-aflevering verklaart Brard vol overgave dat ze zonder terughoudendheid alles zal doen om de tand des tijds te slim af te zijn. Haar jaarlijkse ritueel van verjonging lijkt een vast onderdeel te zijn geworden van haar schoonheidsroutine, en de grens tussen Patty Brard en het iconische niveau van Marijke Helwegen vervaagt gestaag. Want waarom genoegen nemen met ‘een beetje beter’ als je kunt streven naar ‘onherkenbaar beter’?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *