Patty Brard haalt uit naar André Hazes en Monique Westenberg: ‘Die zijn de weg kwijt!

Patty Brard André Hazes Monique Westenberg

Monique Westenberg nam onlangs haar zoon André mee naar een voetmassage. Terwijl de meeste ouders hun kinderen na schooltijd aanmoedigen om buiten te spelen of te sporten, koos Monique voor een andere benadering. Dit incident werd besproken door Patty Brard in een recente aflevering van Shownieuws, waarin ze haar verbazing en onbegrip uitte over deze ongebruikelijke keuze.

Patty Brard uit kritiek op opmerkelijke keuze Monique Westenberg

Patty Brard deelde haar ongezouten mening over de kwestie in Shownieuws en noemde de actie van Monique “erg overdreven“. Ze vergeleek de situatie met andere kinderen die na schooltijd worden aangemoedigd om te gaan voetballen en hun energie kwijt te raken. Volgens Patty krijgt kleine Dré echter een voetmassage, wat volgens haar verre van gebruikelijk is.

“De meeste kinderen die uit school komen, daar zeggen de ouders tegen: ‘Ga jij maar even lekker voetballen, even lekker je uitleven.’ Maar kleine Dré krijgt dan een voetmassage”, aldus Patty Brard. Ze suggereerde dat de keuze voor een voetmassage mogelijk te maken heeft met de stress die voortkomt uit het feit dat André Hazes en Monique Westenberg in de schijnwerpers staan.

Kritiek op André en Monique: “Die mensen zijn toch echt de weg kwijt?”

Patty Brard trok ten slotte fel van leer tegen André Hazes en Monique Westenberg, waarbij ze beweerde dat ze “echt de weg kwijt zijn“. Ze lijkt te impliceren dat het geven van een voetmassage aan een kind na schooltijd een teken is van overmatige betrokkenheid of zelfs onnodige luxe. De discussie rondom deze onconventionele keuze van Monique lijkt daarmee nog niet ten einde.

In een tijd waarin opvoedingsmethoden sterk uiteenlopen, blijft de vraag. Is het geven van een voetmassage na schooltijd werkelijk een teken van onbegrensde betrokkenheid, of is het juist een gebaar van zorgzaamheid? Wat de motivatie ook moge zijn, Monique Westenberg heeft in ieder geval weer stof doen opwaaien in de wereld van celebrity parenting.

Eén gedachte over “Patty Brard haalt uit naar André Hazes en Monique Westenberg: ‘Die zijn de weg kwijt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *