Patty Brard walgt van Expeditie Robinson-finalist Guido Spek: ‘Kotsmisselijk!’

Gisteravond zat heel Nederland, inclusief presentatrice Patty Brard, vol spanning voor de buis tijdens de halve finale van Expeditie Robinson. De aflevering draaide voornamelijk om de gevreesde eetproef, en Patty werd er behoorlijk beroerd van. Ze ‘kotst’ dan ook van haar goede vriend Guido Spek, die in de halve finale zit, en dat laat ze hem weten via haar Instagram Stories.

Patty Brard ‘kotsmisselijk’ van beruchte eetproef

De eetproef, bekend om alle weerzinwekkende gerechten die gegeten moeten worden, zorgde voor een golf van misselijkheid bij de presentatrice van Shownieuws. De kandidaten werden geconfronteerd met de uitdaging om de meest onsmakelijke gerechten te verorberen. Al voordat de inhoud bekend was, zonk bij Ilse, een van de halve finalisten, de moed in haar schoenen. “Mijn grootste nachtmerrie,” verzuchtte ze. De eerste ronde van de eetproef betrof kippenpoten. Op het eerste gezicht lijkt dat niet al te erg, totdat presentatrice Nicolette Kluijver onthult dat de kandidaten niet alleen het vlees, maar ook de botjes en nagels moeten verorberen. “Het is heel naar,” beklaagde Ilse zich over de structuur. Ondanks haar laatste plaats in deze ronde, toonde ze weinig teleurstelling, vooral bij het vooruitzicht van het volgende gerecht.

Guido Spek in de halve finale

Guido, Mark en Jochen gingen dapper door met het verorberen van andere lekkernijen, waaronder vissenogen en geitenballen. Uiteindelijk was het Guido die als snelste alles naar binnen werkte en zich een plek in de finale verzekerde. Patty Brard, hoewel oprecht blij voor Guido, moest bekennen dat de proef haar een beetje misselijk had gemaakt. Op Instagram Stories deelde ze een video waarin ze deed alsof ze moest overgeven. Ilse won de daaropvolgende proef, waardoor Mark en Jochen het eiland moesten verlaten. De spannende finale, waarin Willem, Guido en Ilse elkaar zullen uitdagen, staat gepland voor aankomende zondag bij RTL.

Patty Brard

Via: Instagram Patty Brard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *