Peter Gillis roept flink wat irritatie op bij kijkers Massa is Kassa: ‘Ik word agressief hiervan’

Peter Gillis

Maandagavond zaten fans weer klaar voor Massa is Kassa, waarin Peter Gillis de hoofdrol speelt. De nieuwste aflevering maakt de tongen weer behoorlijk los. Tijdens een romantisch avondje van de ondernemer en zijn vriendin Wendy in een met rozenblaadjes gevulde jacuzzi, stoort een detail de kijkers enorm.

Peter Gillis herhaalt continu één stopwoord

Terwijl de twee genieten van hun intieme avond, valt het kijkers op dat de miljonair zijn vriendin herhaaldelijk aanspreekt met “schatje”. Op X deelt een geërgerde kijker: “Ik kan het woord ‘schatje’ niet meer horen.” Een andere reactie luidt: “Echt, ik zou agressief worden van dat constante gebruik van ‘schatje’.” Hoewel de romantische setting van het stel de aandacht trok, lijkt het overmatige gebruik van het woord ‘schatje’ bij de kijkers dus behoorlijk in het verkeerde keelgat te schieten.

Meer opvallende dingen in Massa is Kassa

Ook eerdere afleveringen van het SBS-programma riepen heel wat reacties op. Zo probeerden de vakantieparkenbaas en zijn vriendin eerder de “slechte energie” uit hun nieuwe huis te verdrijven. Op X uitten kijkers toen ook al massaal hun verbazing over deze ongebruikelijke aanpak. Toch is de harmonie teruggekeerd, nu de miljonair en zijn ex Nicol Kremer niet meer samen zijn. Het lijkt erop dat hij met Wendy de ideale match heeft gevonden, die hij kan verwennen en waar hij smoorverliefd op is. Dat kunnen we wel concluderen uit zijn gedrag en uit alle reacties rondom dit ‘kleffe’ gedoe.

Eén gedachte over “Peter Gillis roept flink wat irritatie op bij kijkers Massa is Kassa: ‘Ik word agressief hiervan’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *