Peter Gillis snapt niets van sluiten Park Prinsenmeer: ‘Ze proberen een ondernemer kapot te maken!’

Peter Gillis Prinsenmeer

Vakantieparken miljonair Peter Gillis heeft gisteren te horen gekregen dat hij zijn paradepaardje Park Prinsenmeer moet sluiten. Deze beslissing van de gemeente Asten heeft niet alleen grote gevolgen voor de ondernemer zelf, maar ook voor de verbijsterde gasten, die plotseling hun accommodaties moeten verlaten, inclusief degenen die hun kerstplannen in duigen zien vallen.

Peter Gillis misbruikt vergunning?

De gemeente Asten rechtvaardigt deze drastische maatregel door te stellen dat de vergunning van het park mogelijk “werd misbruikt voor criminele doeleinden“. Peter Gillis verwerpt deze beschuldiging ten stelligste en ziet het als een doelbewuste poging om hem als ondernemer te gronde te richten.

Bewoners van Prinsenmeer protesteren tegen sluiting

De bewoners van Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer, onder leiding van Peter Gillis, laten zich niet zomaar uit het veld slaan. Op donderdagochtend kwamen zij in opstand tegen het besluit om het vakantiepark in het Noord-Brabantse Ommel onmiddellijk te sluiten. Een groep bewoners gaat zelfs zo ver dat ze de auto van de wethouder insluiten als vorm van protest.

‘Stelselmatig overtreden van de regels’

De gemeente Asten motiveert de sluiting van het park door te wijzen op een “jarenlang patroon van het stelselmatig overtreden van de regels” op Prinsenmeer, waaronder illegale permanente bewoning. De bewoners waren reeds in oktober gewaarschuwd door de gemeente om elders woonruimte te zoeken, zonder enige hulp vanuit de gemeente zelf. Met de definitieve stopzetting van het gebruik van het park door Oostappen dreigen deze bewoners binnen twee dagen dakloos te worden, met mogelijk gebrek aan essentiële voorzieningen zoals gas, water en elektriciteit.

2 gedachten over “Peter Gillis snapt niets van sluiten Park Prinsenmeer: ‘Ze proberen een ondernemer kapot te maken!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *