Peter Gillis zorgt voor ophef met provocerende kersttrui

Peter Gillis Wendy van Hout

Het Nederlandse reality-tv-landschap krijgt weer een dosis hilariteit te verwerken met het spraakmakende koppel Peter Gillis en zijn vriendin Wendy van Hout. Deze keer trekt Peter alle aandacht naar zich toe met een wel heel opvallende keuze in zijn kerstoutfit. De eigenaar van vakantieparken heeft een trui aan met een expliciete boodschap die niet onopgemerkt blijft. Zijn kledingstuk schreeuwt uit dat hij gek is op borsten, een boodschap die zijn vriendin Wendy zeker lijkt te waarderen, gezien haar indrukwekkende voorgevel.

Gedurfde keuze in kersttrui

Op Instagram deelt Wendy een feestelijke foto van het stel, gehuld in kerstsfeer. Wendy schittert in een oogverblindende paillettentop die zelfs Gerard Joling jaloers zou maken. Peter kiest echter voor een humoristische en enigszins provocerende benadering met zijn kersttrui, die ongetwijfeld voor gespreksstof zal zorgen tijdens het traditionele kerstdiner met de familie.

Flamboyant koppel zorgt voor verrassing

Het flamboyante koppel staat bekend om hun opvallende aanpak, en ook tijdens de kerstdagen laten ze zich niet onbetuigd. Het is nog even afwachten hoe de schoonfamilie zal reageren op de gedurfde outfitkeuze van Peter, maar één ding is zeker: het gespreksonderwerp zal niet snel opraken. Peter is trots op zijn voorkeur en deinst er niet voor terug om dit duidelijk te laten zien.

Social media in rep en roer

Op sociale media blijft het niet stil rondom het opvallende stel. Terwijl sommige volgers Wendy prijzen om haar stralende verschijning en het koppel als een mooi stel beschouwen, zijn er ook minder vleiende opmerkingen te vinden. Zo wordt Peter door een zekere Wynand neergezet als een ‘dikke plofkip’, wat toch wel harde woorden zijn. Opvallend is ook dat Peter lijkt te zijn aangekomen, al lijkt hij zich weinig aan te trekken van de negatieve commentaren. Voor hem is het belangrijkste dat hij gelukkig is met Wendy en dat ze samen de feestdagen kunnen vieren, ongeacht de mening van anderen.

In deze opmerkelijke kerstperiode lijken Peter Gillis en Wendy van Hout het devies te volgen: leef en vier het leven, met een vleugje humor en een snufje provocatie.

Eén gedachte over “Peter Gillis zorgt voor ophef met provocerende kersttrui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *