Pijnlijk TV-moment: NIEMAND kent deze ‘BN’er’ in Sterren op het Doek

Johanna ter Stegen - Sterren op het doek

In een recente aflevering van Sterren op het Doek beleefden de kunstenaars Ellen, Frank en Renske een ongemakkelijk moment toen presentator Özcan Akyol de identiteit van de ‘ster’ bekendmaakte. Tot hun verbazing kenden ze actrice Johanna ter Steege niet, wat voor een vrij ongemakkelijk moment in het programma zorgde. “Ik probeer haar gezicht thuis te brengen…” mompelt een van de kunstenaars.

Sterren op het Doek: TV-programma waarin bekende Nederlanders geportretteerd worden

Sterren op het Doek staat bekend als een eervolle klus voor kunstenaars, waar ze bekende Nederlanders portretteren. Dit seizoen hebben al diverse beroemdheden deelgenomen, zoals Daan Schuurmans, Arjen Robben, Olcay Gulsen en Tineke de Nooij. De verwachtingen waren hooggespannen toen de kunstenaars werden verzameld op een boerderij in Twente, de thuisbasis van de betreffende BN’er. Renske, een van de kunstenaars, voelde zich thuis in de regio, net als Johanna ter Steege. Desondanks bleef de identiteit van de geportretteerde een mysterie. Speculaties over bekende namen zoals Herman Finkers en Wibi Soerjadi deden de ronde, maar de uiteindelijke onthulling zorgde voor verwarring en misschien ook wel lichte teleurstelling.

Kunstenaars herkennen actrice Johanna ter Steege niet

Toen Johanna ter Steege binnenkwam, overheerste er een ongemakkelijke stilte. Renske probeerde het gezicht van Johanna te plaatsen, terwijl Ellen en Frank eerlijk toegaven de actrice niet te kennen. Presentator Özcan Akyol, die ook vaak aan tafel zit bij Vandaag Inside, verbrak de stilte en stelde voor dat de kunstenaars en Johanna ter Steege elkaar beter leerden kennen, wat wellicht nodig was na dit onverwachte en gênante moment in Sterren op het Doek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *