Rachel Hazes beweert dat haar kinderen liegen: ‘Ze laten feiten weg’

Rachel Hazes

Rachel Hazes doorbreekt het stilzwijgen en deelt haar kant van het verhaal over de verstoorde relaties met haar kinderen Roxeanne en André. Hoewel de vrouw van de overleden zanger André Hazes zich normaal gesproken niet uitlaat in de media, besloot ze nu een boekje open te doen in een interview met weekblad Story.

Rachel Hazes met beide kinderen geen contact meer

De relatie met Roxeanne is al geruime tijd geleden stukgelopen in een juridische strijd tussen moeder en dochter. De spanningen met haar zoon André zijn echter van recentere aard. Volgens de zanger is de ruzie ontstaan doordat zijn moeder zijn spaarrekening zou hebben omgezet naar een en/en-rekening, waarbij toestemming van beide partijen nodig is voor financiële transacties. André beweerde in zijn documentaire dat de weduwe dit deed uit angst dat haar verslaafde zoon om geld zou vragen.

De weduwe spreekt zich uit

De weduwe doorbreekt nu haar stilte omdat ze vindt dat haar kinderen onwaarheden verspreiden. Ze benadrukt dat ze zo lang mogelijk haar mond heeft gehouden uit bescherming voor hen, maar dat ze nu haar kant van het verhaal wil vertellen. Volgens haar zijn de uitspraken van haar kinderen niet waar en worden er feiten weggelaten.

De moeder van de Hazesfamilie geeft haar kant van het verhaal met betrekking tot de spaarrekening. Volgens haar raakte de familie het overzicht kwijt door meerdere rekeningen, en met een bewindvoerder werd het idee geopperd om een en/en-rekening te openen. Ze benadrukt dat het besluit voortkwam uit bescherming, met name gezien de problemen rond het gebruik van André. Zal dit een van de redenen zijn dat ze aankondigde te emigreren naar Spanje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *