Rachel Hazes laat Nederland achter zich en emigreert voorgoed naar Spanje

Rachel Hazes

Rachel Hazes heeft besloten Nederland achter zich te laten en een nieuw hoofdstuk te beginnen in het zonnige Spanje. Dat meldt De Telegraaf. Onlangs werd onthuld dat ze in Torremolinos een horecazaak genaamd Casa Hazes heeft overgenomen. Wat echter nog niet bekend was, is dat ze ook daadwerkelijk in Spanje gaat wonen. Vastberaden en zonder enige terughoudendheid zet ze de stap naar een nieuw leven aan de Spaanse kust.

Familieruzie en dramatische gevolgen voor Rachel Hazes

De verhuizing naar Spanje lijkt een radicale zet te zijn voor Rachel, die momenteel in onmin leeft met haar gehele familie, inclusief haar beide kinderen, vader en zus. De familieruzie lijkt tot een hoogtepunt te zijn gekomen, maar ook haar vriendschap met een voormalige hartsvriendin heeft geleid tot dramatische gevolgen. De breuken in haar persoonlijke relaties lijken haar echter niet te weerhouden van het nemen van deze grote stap.

Casa Hazes in Torremolinos

De nieuwe onderneming, Casa Hazes, bevindt zich in de bruisende Spaanse badplaats Torremolinos. Een horecazaak die recentelijk haar deuren opende en nu onder de leiding van Rachel staat. Met deze onverwachte wending in haar leven lijkt Rachel Hazes vastbesloten om een nieuw begin te maken in het zonnige Spanje, weg van de familieconflicten en persoonlijke strubbelingen die haar in Nederland achtervolgden. Haar keuze voor een leven in Spanje geeft haar de ruimte om niet alleen een nieuwe zakelijke onderneming te starten maar ook om persoonlijke rust en afstand te vinden van de problemen die haar in Nederland achtervolgden.

Eén gedachte over “Rachel Hazes laat Nederland achter zich en emigreert voorgoed naar Spanje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *