Rachel Hazes opent eethuis in Torremolinos waar ze kroketten kan gaan bakken: ‘Casa Hazes’

Rachel Hazes Casa Hazes

Rachel Hazes kondigt aan dat ze ter ere van haar overleden man, de volkszanger André Hazes, een brasserie in Spanje zal openen. De weduwe deelde het nieuws op dinsdag via haar Instagram-account, waarbij ze onthulde dat ze al sinds het overlijden van André bezig is met het verwezenlijken van zijn langgekoesterde plan.

Langgekoesterde wens André Hazes

Volgens Rachel had André nog enkele wensen toen hij te maken kreeg met ernstige gehoorproblemen. Een van die wensen was om nog een eigen Hazes Café te openen, op de plek waar hij ooit begon als ‘zingende barkeeper’.

De weduwe is enorm trots dat ze nu in staat is om de wens van haar overleden partner te vervullen, en dat ook nog eens in het geliefde Spanje van André. Momenteel draagt de brasserie de naam Brasserie Casa Beense en bevindt zich in Torremolinos. Vanaf 10 februari van het volgende jaar zal de naam veranderen naar Brasserie Casa Hazes.

Rachel Hazes opent Brasserie Casa Hazes

Op Instagram deelde Rachel een foto van de huidige eigenaren Melanie Beense en Casper Groosman, die samen met haar het avontuur aangaan om van de nieuwe brasserie, Brasserie Casa Hazes, een groot succes te maken. Rachel benadrukt haar trots en enthousiasme in haar bericht.

Met het verwezenlijken van dit plan eert Rachel niet alleen de nalatenschap van André Hazes, maar creëert ze ook een bijzondere plek waar zijn fans en liefhebbers van zijn muziek kunnen samenkomen. De Brasserie Casa Hazes belooft een eerbetoon te worden aan de carrière en het leven van de geliefde volkszanger.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Casa Beense (@casabeense)

Eén gedachte over “Rachel Hazes opent eethuis in Torremolinos waar ze kroketten kan gaan bakken: ‘Casa Hazes’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *