Rachel Hazes overweegt te cashen met onuitgebracht werk André Hazes: “Ik sluit niks uit”

Rachel Hazes - Showupdate.nl

In een recent interview met Weekend heeft Rachel Hazes laten doorschemeren dat ze niet uitsluit om nooit eerder uitgebracht werk van wijlen André Hazes op de markt te brengen. Dit roept echter de nodige controverses op. Dat komt omdat het postuum uitbrengen van onuitgebracht materiaal van overleden artiesten vaak met gemengde gevoelens wordt ontvangen.

Financiële beweegredenen of nostalgie?

Het op de markt brengen van niet eerder uitgebracht werk van overleden artiesten is niet nieuw, maar het blijft een gevoelig onderwerp. Veelal wordt dit gedaan vanuit financiële overwegingen door nabestaanden, die zo de nalatenschap van de artiest willen gelde maken. In het geval van Rachel Hazes lijkt het niet anders te zijn, gezien haar uitspraak: “Ik sluit niks uit, laat ik het zo zeggen.”

Race tegen de erfeniszaak

Rachel lijkt haast te moeten maken met haar plannen, aangezien de erfeniszaak in aantocht is. Hierdoor zou dochter Roxeanne mogelijk de verantwoordelijkheid kunnen krijgen over de muzikale nalatenschap van haar vader. De vraag rijst of Rachel hiermee puur uit nostalgie handelt of dat financiële beweegredenen de boventoon voeren.

Luistert Rachel Hazes naar de nieuwe generatie?

Terwijl de carrière van André Hazes jr. in volle gang is, lijkt Rachel niet volledig betrokken bij het werk van haar zoon. In het interview wordt haar gevraagd hoe ze de carrière van André jr. volgt. Het antwoord is opvallend: “Thuis niet per se. Daar ben ik toch vaak wel aan het werk.” Toch blijkt dat Rachel thuis wel degelijk luistert naar de muziek van André. Vooral naar de oude nummers van wijlen André Hazes, die voor haar gevuld zijn met nostalgie en emotie.

Onuitgebracht materiaal André Hazes van onschatbare waarde

Rachel onthult dat ze vaak naar het ruwe materiaal en de achter-de-schermen-opnames luistert die nog nooit zijn uitgebracht. Dit materiaal wordt door haar als “onschatbaar waardevol” beschouwd. Hiermee werpt ze de vraag op of het publiek binnenkort diep in de buidel moet tasten om toegang te krijgen tot deze onbekende schatten uit het verleden van André Hazes.

In afwachting van verdere ontwikkelingen blijft het de vraag of Rachel Hazes daadwerkelijk het onuitgebracht werk van André Hazes op de markt zal brengen. Wat dit betekent voor de erfenis van de populaire Nederlandse volkszanger blijft voorlopig ook onduidelijk.

[ays_poll id=4]

Eén gedachte over “Rachel Hazes overweegt te cashen met onuitgebracht werk André Hazes: “Ik sluit niks uit”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *