Rampzalig live optreden van Lee Towers op RTL 4: ‘Wat ongelooflijk vals!’

Lee Towers

Lee Towers, de Nederlandse zanger wiens echte naam Leen Huijzer is, staat in het middelpunt van de belangstelling na een teleurstellend optreden. Hij trad op bij Renze Op Zondag, de talkshow van Renze Klamer. Niet alleen kijkers, maar ook de heren van Veronica Inside uiten bakken kritiek op zijn zangkunsten en dringen er zelfs op aan dat hij stopt met zingen.

Grote teleurstelling na optreden van Lee Towers

Ter ere van het jubileum van het nummer ‘You’ll Never Walk Alone’ mocht Lee Towers aan het einde van de uitzending optreden. Echter, de reacties op zijn optreden zijn verre van positief. Kijkers uiten hun ongenoegen op sociale media, waarbij een X-gebruiker adviseert om de gouden microfoon voortaan in te pluggen in een autotune. Kritiek stroomt binnen met opmerkingen als “Wat VALS die Lee Towers bij Renze.”

Johan Derksen: “Het kan niet meer”

Ook Johan Derksen van Veronica Inside is niet mild in zijn oordeel over het optreden van Leen. Hij geeft aan zich de hele avond te hebben geërgerd en benadrukt dat het live optreden “nergens op leek.” Derksen uit zijn zorgen en suggereert dat het beter zou zijn als Lee Towers stopt met optreden. “Het is een wanprestatie en de mensen lachen hem uit erom. Het kan niet meer,” aldus Derksen.

Toekomst van Lee Towers onder druk

Hoewel Leen vorig jaar nog vol passie sprak over zijn liefde voor zingen en verklaarde dat hij niet aan stoppen denkt, lijkt de recente golf van kritiek de vraag te doen rijzen over de toekomst van zijn optredens. In een interview met De Telegraaf zei hij toen: “Zingen is mijn adrenaline, mijn lust en mijn leven. Ik wil blijven zingen zolang mijn gezondheid en mijn stem het toelaten.” Of deze recente kritiek een impact zal hebben op zijn beslissing om door te gaan, blijft afwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *