Robert ten Brink: ‘Oudere mannen met een jonge vriendin zijn losers!’

Robert ten Brink

Na bijna 43 jaar huwelijk stralen Robert ten Brink en zijn vrouw Roos nog steeds van geluk. Het koppel onthult echter geen specifiek relatiegeheim, maar benadrukt het belang van een relatie die “vanzelf moet gaan”. In een interview met De Telegraaf’s weekendbijlage Vrouw delen ze hun perspectief op duurzaam huwelijksgeluk.

Robert ten Brink wijst erop dat lachen een cruciale rol speelt in hun relatie. “We kunnen nog steeds heel erg lachen samen. Dat klinkt misschien als een cliché, maar lachen lost heel veel op,” zegt Roos. Ze gelooft niet in het idee dat relaties constant onderhoud nodig hebben: “Waar ik niet in geloof, is dat mensen zeggen: ‘Je moet er wel aan blijven werken.’ Ik denk echt dat het vanzelf moet gaan.”

Een enorm gezin als steunpilaar voor de liefde

Een factor die bijdraagt aan hun huwelijksgeluk is het feit dat het echtpaar vijf dochters heeft. Dat resulteert in wat zij beschrijven als een “enorm gezin”. Volgens Roos houdt de aanwezigheid van kinderen hen scherp op alle fronten. Robert voegt toe: “Je kinderen houden je scherp, op alle vlakken, en dat is prettig.”

In de schijnwerpers staan als televisiepersoonlijkheden brengt de nodige verleidingen met zich mee, Maar Robert en Roos beweren dat ze hier geen last van hebben. Ze benadrukken dat verleiding overal aanwezig is, ongeacht de branche waarin je werkt, maar het is uiteindelijk een kwestie van zelfbeheersing.

Robert ten Brink weerstaat verleidingen

Robert deelt zijn visie op mensen die toegeven aan verleidingen: “Ik zie wel mensen om me heen die daardoor hun leven een beetje ruïneren. Mannen van mijn leeftijd die gaan scheiden en dan ineens een jonge vriendin hebben. Ik vind dat toch een beetje losers. Het lijkt mij afschuwelijk om met iemand te zijn die geen benul heeft van de dingen die jij allemaal hebt meegemaakt.” Over jonge mannen met een oudere vriendin zegt hij overigens helemaal niets…

In een wereld waar relaties vaak onder druk staan, blijft het huwelijk van Robert ten Brink en Roos een inspiratiebron, en hun perspectieven op liefde en toewijding bieden inzicht in het behoud van een sterke en langdurige relatie.

Eén gedachte over “Robert ten Brink: ‘Oudere mannen met een jonge vriendin zijn losers!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *