Roxeanne Hazes in strijd met haar moeder: ‘Huis is helemaal leeggehaald, op spullen van André na’

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes heeft recentelijk besloten om haar laatste persoonlijke spullen bij haar moeder, Rachel Hazes, op te halen. Bronnen dicht bij de familie onthullen dat het zoveel spullen waren dat partner en manager Erik Zwennes ze niet allemaal in één keer kon meenemen.

Roxeanne Hazes mocht spullen van broer André niet meenemen

Opvallend genoeg wilde Roxeanne niet alleen haar eigen bezittingen terughalen, maar ook de spullen van haar broer André meenemen. Helaas zou Rachel hier niet mee hebben ingestemd. Man Erik Zwennes weigerde commentaar te geven op deze situatie. Dat meldt Juicekanaal Realityfbi. Zij hebben diverse bronnen gesproken die weten te vertellen hoe het zit met de familieperikelen, maar het is dus niet definitief bevestigd door de familie zelf.

Hernieuwd contact tussen broer en zus

Ondanks de familieruzies lijkt er een sprankje hoop te zijn voor de relatie tussen André en zijn zus. Geruchten deden al de ronde, en afgelopen weekend bevestigde Patty Bard dit nieuws in Shownieuws. Ze verklaarde dat er momenteel contact is tussen André en Roxeanne en dat er binnenkort een gesprek zal plaatsvinden om de lopende familieproblemen aan te pakken.

Volgens Patty is er niet veel gebeurd tussen Roxeanne en André, behalve dat André probeert conflicten te vermijden. Hij wilde geen ruzie met zijn moeder en geen ruzie met zijn zus, waardoor hij niet echt een duidelijk standpunt innam. Patty legde uit dat Roxeanne echter beledigd was omdat haar broer haar een beetje in de steek heeft gelaten. Desondanks hoopt ze dat de naderende kerst een gelegenheid zal bieden voor een ontmoeting met de kinderen, wat mogelijk de eerste stap is naar vrede binnen de familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *