Roy Donders moet stoppen met ‘illegale’ thuiskliniek maar wil doorgaan: ‘Ik ben wél bekwaam!’

Roy Donders fillers

Realityster Roy Donders staat in het middelpunt van de belangstelling nadat Omroep Brabant onthulde dat zijn thuiskliniek in Tilburg illegaal fillers zette. Donders reageerde hierop op zijn YouTube-kanaal, waar hij aangaf de situatie te onderzoeken om mogelijk toch door te kunnen gaan met de behandelingen.

Illegale praktijken aan het licht

Onlangs kwam aan het licht dat zo’n zestien klinieken in de provincie cosmetische ingrepen uitvoeren zonder het juiste opgeleide personeel. Roy Donders’ kliniek bleek een van deze overtreders te zijn, wat leidde tot het offline halen van zijn website als reactie op het nieuws.

Roy Donders erkent fouten

In een uitgebreide reactie op zijn YouTube-kanaal gaf Roy Donders aan dat hij een week nodig had om de nodige informatie te verzamelen. Hij bevestigde dat hij niet bevoegd is om zelf fillers te injecteren, aangezien dit enkel is toegestaan voor artsen geregistreerd in het BIG-register. Desondanks overweegt Donders niet te stoppen en zoekt hij naar manieren om onder supervisie van een cosmetisch arts door te gaan met zijn behandelingen. Hij benadrukte dat zijn kliniek voldoet aan hygiënestandaarden en betreurt hoe het in de media is gepresenteerd.

Toekomst onzeker voor Donders’ kliniek

Terwijl Donders de behandelingen in zijn kliniek voorlopig staakt en de website offline heeft gehaald, blijft de toekomst van zijn cosmetische activiteiten onzeker. De realityster overweegt samen te werken met een cosmetisch arts om zijn kliniek legaal voort te zetten, met de hoop dat zijn ervaring van drie jaar zonder fouten als bewijs van bekwaamheid wordt erkend.

Het is afwachten hoe de situatie zich verder ontwikkelt voor Roy Donders en of hij een oplossing vindt om zijn geliefde cosmetische behandelingen voort te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *