Topmodel Romee Strijd zet haar miljoenenvilla in Pijnacker vanaf 18 december op AirBnb

Romee Strijd

Romee Strijd, het 28-jarige topmodel, en haar verloofde Laurens van Leeuwen hebben aangekondigd dat ze binnenkort hun weelderige villa in Pijnacker via Airbnb zullen verhuren. Met meer dan 8,3 miljoen volgers over de hele wereld op Instagram, waar de aankondiging plaatsvond, nodigt het beroemde stel een gelukkige gast uit voor een uniek verblijf in hun familiehuis. “Wij zullen er zijn om jullie welkom te heten en jullie een kleine tour te geven van ons huis. We hopen dat je de leukste tijd van je leven beleeft,” aldus Romee, gevolgd door Laurens.

Romee Strijd ontwierp zelf haar villa

Het paar ontwierp de villa zelf, met een volledig in beigetinten gehulde inrichting, met uitzondering van het speelgoed van hun kinderen. Een jaar geleden gaven Romee en Laurens een virtuele tour op YouTube, waarbij ze hun huis van binnen en buiten toonden. De indrukwekkende huiskamer en keuken, voorzien van een ‘big American fridge’, leiden naar een tuin met een kindvriendelijk zwembad, jacuzzi en echte palmbomen. Ook beschikt de villa over een ruime fitnessruimte en een enorme mobiele televisie die overal in huis kan worden opgehangen.

Zorgen Over veiligheid

Vanaf 18 december kunnen ge├»nteresseerden het luxueuze optrekje boeken voor een nog onbekende prijs. Ondanks positieve reacties op de aankondiging op Instagram, hebben sommige mensen hun bezorgdheid geuit over de veiligheid van Romee en Laurens. Een kritische reactie luidt: “Dit is vrij gevaarlijk. Mensen zullen meteen weten hoe ze sneller kunnen inbreken. Niet aangeraden dus,” terwijl een andere persoon opmerkt: “Ben ik de enige die dit raar vindt? Zeker omdat het om bekende mensen gaat. Ik zou nooit vreemde mensen binnenlaten, zeker niet in haar positie.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

De twee lieten hun miljoenenvilla eerder al uitgebreid zien in onderstaande video:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *