Video gelekt waarop Jan Roos zoent met jonge griet: ‘Dit kost me waarschijnlijk mijn relatie!’

Jan Roos

Een recent opgedoken video toont voormalig politicus Jan Roos in een bijzondere situatie, waarbij hij hartstochtelijk zoent met een veel jongere vrouw in een kroeg in Groningen. De beelden, bekeken door Roos en zijn Roddelpraat-collega Dennis Schouten, doen vermoeden dat dit avontuur weleens zijn huidige relatie zou kunnen kosten.

Jan Roos weet niet meer wie hij zoende

In de video, waarin Roos duidelijk onder invloed lijkt te zijn, wordt hij door Schouten gevraagd naar de identiteit van zijn kuspartner. Echter, Roos blijft het antwoord schuldig, wat mogelijk te wijten is aan overmatig alcoholgebruik.

Tijdens het bekijken van de beelden grapt Roos, “Ik vreet haar nog net niet op”, waarmee hij de intieme aard van het tafereel benadrukt. ‘Volgens mij wou jij tongen”, zegt Dennis Schouten daarna nog. Jan Roos ontkent het allemaal en beschouwt deze beelden niet als het voorstadium van tongen zoals hij dat in de video hieronder zo mooi zegt.

Einde relatie?

De achtergrond van Jan Roos voegt een extra dimensie toe aan het schandaal. Als gescheiden vader van drie kinderen beschouwt Roos zijn echtscheiding als zijn grootste emotionele litteken, vooral vanwege de verminderde tijd met zijn kinderen. Hoewel Roos regelmatig beweert een relatie te hebben in de uitzendingen van Roddelpraat, suggereren zowel speculaties als Roos zelf dat ook deze relatie op de tocht staat.

De twee mannen van Roddelpraat liggen bovendien ook in de clinch met royalty-kenner Marc van der Linden. De man die volgens hen een maagverkleining zou hebben gehad en dat ontkent wijt zijn vorig jaar opgelopen herseninfarct deels aan jan Roos en Dennis Schouten. Daar lees je hier meer over!

Via: Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *