Volgers he-le-maal klaar met influencer Lies Zhara omdat ze weer zo nodig uit de kleren moet

Lies Zhara

Meer up and coming dan Lies Zhara ga je ze niet snel vinden. De blondine is hard op weg om één van de grootste influencers van Nederland te worden. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het uiterlijk van Lies want zoals je misschien wel weet beschikt deze dame over twee uitermate grote talenten. Op Instagram post ze dan ook regelmatig foto’s waarop ze haar talenten aan de rest van de wereld laat zien maar het is de vraag of iedereen daar wel op zit te wachten.

Kritiek op Lies Zhara

Hoewel Zhara er niet vies van is om mannelijke aandacht te genereren, lijken haar volgers inmiddels genoeg te hebben van haar strategieën. Op Instagram plaatst Zhara regelmatig provocerende foto’s waarop haar opvallende fysieke kenmerken prominent in beeld zijn. Haar recente poging, een ‘spontane foto’ waarop ze halfnaakt naar vinylplaten kijkt, oogstte echter niet het beoogde succes. Kritiek op haar post weerspiegelt vermoeidheid onder haar volgers, waarbij sommigen suggereren dat zonder haar opvallende kenmerken Zhara niet relevant zou zijn.

Irritatie onder haar volgers

De vraag rijst of Lies Zhara’s strategie om zoveel mogelijk likes en reacties van mannen uit te lokken op sociale media wel effectief is. Analyse van haar Instagram laat zien dat foto’s waarop ze volledig bedekt is, aanzienlijke aantallen likes genereren. Echter, de foto’s waarop haar fysieke kenmerken duidelijk naar voren komen, lijken exponentieel meer populariteit te genieten. Hoewel het lijkt te werken, groeit de irritatie onder haar volgers over de voorspelbaarheid van haar online gedrag. Zhara balanceert op de dunne lijn tussen het behouden van aandacht en het verliezen van geloofwaardigheid in haar virtuele escapades.

Zo reageert iemand: ‘Lekker weer de jopen showen! That’s what it’s all about he Lieske.’ En ene Jeremy zegt: ‘Ik doe het ook altijd in mijn ondergoed en vinyl plaatje draaien.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Hieronder nog wat meer Insta plaatjes van Lies:

Eén gedachte over “Volgers he-le-maal klaar met influencer Lies Zhara omdat ze weer zo nodig uit de kleren moet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *