Waylon heeft weer eens raak geprikt: Bibi Breijman voor de derde keer zwanger

Waylon Bibi Breijman

Het weekblad Privé heeft onthuld dat er gezinsuitbreiding op komst is voor Waylon en Bibi Breijman. Volgens het tijdschrift is Bibi meer dan twee maanden zwanger. Deze vreugdevolle aankondiging heeft Bibi inmiddels zelf bevestigd via een video op Instagram.

Management niet op de hoogte

Privé meldt dat Bibi het blijde nieuws de afgelopen dagen met haar naaste kring heeft gedeeld. Opvallend is dat het management van het stel aan Shownieuws heeft laten weten niet op de hoogte te zijn van deze ontwikkeling, terwijl Bibi de zwangerschap wel persoonlijk heeft bevestigd.

Tijdens Bibi’s vorige zwangerschap bleek Waylon ontrouw te zijn geweest, een feit dat in 2022 door juicevlogger Yvonne Coldeweijer aan het licht kwam. In een recent interview met glossy Beau Monde vertelt Bibi dat deze moeilijke periode hen heeft geholpen bepaalde patronen aan te pakken. Ze erkent dat ze eerder te zelfstandig was en nu heeft geleerd om zich kwetsbaar op te stellen in haar relatie met Waylon.

Waylon’s ontrouw

In hetzelfde interview benadrukt Bibi dat het publiek moeite had met haar keuze om bij Waylon te blijven na zijn ontrouw. Ze legt uit dat ze haar eigen weg ging en prioriteit gaf aan het staande houden van zichzelf en haar gezin, zelfs tijdens haar herstel na de bevalling.

De influencer en zanger zijn al ongeveer zes jaar samen, en anderhalf jaar geleden kwam aan het licht dat Waylon tijdens de tweede zwangerschap van Bibi was vreemdgegaan. Waylon verklaarde destijds dat hij kampte met een erectieprobleem, wat leidde tot zijn overspel. Ondanks deze uitdagingen bleven Waylon en Bibi bij elkaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BIBI (@bibibreijman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music)

Eén gedachte over “Waylon heeft weer eens raak geprikt: Bibi Breijman voor de derde keer zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *