Win de gedragen onderbroek van Gerard Joling

Gerard Joling

Gerard Joling, de Nederlandse zanger van 63 jaar, zet zich in voor het goede doel door een wel heel opvallende donatie. Hij heeft namelijk bekend gemaakt één van zijn onderbroeken te doneren aan 3FM Serious Request. De opbrengst van de veiling gaat naar Stichting ALS Nederland, het doel waar de goededoelenactie van het radiostation dit jaar de aandacht op vestigt.

Gerard Joling zet zich op persoonlijke wijze in voor ALS

In een aankondiging bij het programma van Rob & Wijnand deelde de goedlachse zanger, die er nog altijd goed uit ziet, zijn motivatie om dit te doen. Hij benadrukt het belang van Stichting ALS en de noodzaak van financiële steun voor onderzoek en medicatie tegen deze slopende spierziekte. Joling hoopt met zijn blauwe onderbroek een aanzienlijk bedrag op te halen. Deze is ook nog eens voorzien van een handtekening op de rechterpijp. Rob & Wijnand onthullen de onderbroek. “Daar komt me een geur uit!” hoor je in de uitzending.

Geïnspireerd door Ed Sheeran

De veiling van de blauwe onderbroek van Geer komt uit de koker van de Britse zanger Ed Sheeran. De Brit bood eerder maar liefst 149 van zijn boxershorts aan voor een veiling ten behoeve van het goede doel. Opvallend genoeg was de helft van deze onderbroeken daadwerkelijk door Sheeran gedragen. Deze bijzondere veiling leverde per stuk meer dan 230 euro op, dus dat toont aan waar het geld zit. In de Ochtendshow werd daarom een oproep gedaan in Bekend Nederland. Daar reageert natuurlijk niemand anders dan Gerard Joling op.  Luisteraars kunnen via de veilingsite van 3FM 10 euro doneren voor een lootje en zo kans maken op dit unieke item van de Aalsmeerse zanger. Via de website van 3FM kan er direct gedoneerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *