Zangeres Maan laat fans schrikken met halfnaakte foto en bizarre nieuwe look

Maan, de Nederlandse zangeres, staat bekend om haar experimentele kapsels. Na lange tijd met bruine lokken te hebben gelopen, verraste ze haar volgers al met een blonde coupe en zelfs een knalroze onderkant. Nu heeft ze weer een nieuwe look onthuld, dit keer wel heel drastisch.

Op een recente foto die ze deelde op haar Instagram Stories, is te zien dat Maan haar lokken flink heeft ingekort. Het is niet helemaal duidelijk of ze de schaar erin heeft gezet of haar haar simpelweg naar achteren heeft gekamd, maar één ding is zeker: het is kort!

Zangeres Maan verschijnt ineens met compleet nieuw uiterlijk

Naast deze opvallende verandering in haar uiterlijk, heeft Maan ook op persoonlijk vlak grote stappen gezet. Samen met haar vriend, Karel Gerlach, heeft ze een hechte relatie opgebouwd. Het stel pronkte afgelopen zomer zelfs samen op de cover van de Nederlandse Vogue. In een interview deelden ze openhartig over hun relatie, waarbij Karel vertelde hoe hij verliefd werd op Maan’s unieke kijk op de wereld.

Hoewel er geruchten zijn geweest over mogelijke problemen in Maan’s leven, blijft ze vastberaden en gefocust op haar muziek. Ze heeft duidelijk gemaakt dat ze een pauze heeft genomen om zich te herontdekken en te werken aan haar nieuwe muziek. Terwijl ze de komende tijd geen festivaloptredens zal geven, belooft ze haar fans dat er iets groots aan zit te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *