Zelfstandigheid Bibi Breijman één van de redenen dat Waylon vreemdging

Waylon en Bibi Breijman

Bibi Breijman (32) heeft inzichten verkregen tijdens de periode waarin bekend werd dat haar vriend Waylon (43) vreemdging. In een recent interview met het tijdschrift ‘Beau Monde‘ deelde de influencer hoe deze ervaring haar heeft geholpen bepaalde patronen in haar relatie aan te pakken.

Vreemdgaan Waylon bracht een probleem aan het licht

Volgens Bibi heeft het ontdekken van Waylons ontrouw juist een probleem aan het licht gebracht dat ze samen konden aanpakken. Ze biecht op: “Zo was ik altijd erg zelfstandig, misschien wel te. Ik wilde niet op mijn partner leunen en vroeg hem niet om hulp, waardoor ik enigszins ontoegankelijk werd voor hem. Nu besef ik dat het belangrijk is om me in mijn relatie ook kwetsbaar op te durven stellen. Het werkt voor ons allebei als ik aangeef dat ik hem en zijn liefde nodig heb.”

Prioriteiten voor Bibi Breijman

Het nieuws over Waylons ontrouw kwam naar buiten in 2022, toen juicevlogger Yvonne Coldeweijer dit openbaarde. Op dat moment was Bibi ook zwanger van haar tweede kind met de zanger. Ondanks de tumultueuze situatie koos ze ervoor bij Waylon te blijven, maar dit besluit werd niet door iedereen begrepen. In het interview met Beau Monde legt ze uit dat sommige mensen, met name de juicechannels, niet inzagen dat ze haar eigen koers volgde. Haar prioriteit lag bij het in stand houden van zichzelf – gezien ze net bevallen was en nog herstellende in het kraambed – en haar gezin.

De onthullingen en de nasleep van Waylons ontrouw hebben Bibi Breijman dus nieuwe inzichten gegeven in haar relatie en persoonlijke groei. Haar openhartige reflecties zijn te lezen in de nieuwste editie van Beau Monde, waarin ze benadrukt dat deze ervaring haar heeft geholpen om bewust bepaalde aspecten van haar relatie aan te pakken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Eén gedachte over “Zelfstandigheid Bibi Breijman één van de redenen dat Waylon vreemdging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *