Zien: Douwe Bob slaat 16-jarige jongen maar zegt nu dat de waarheid wordt verdraaid

Douwe Bob video

Afgelopen zaterdagavond was de Nederlandse zanger Douwe Bob betrokken bij een ongelukkig incident in Abcoude, waarbij hij toegeeft een “tik op de helm” te hebben gegeven aan een jongeman.. Zijn manager heeft dit bevestigd aan het ANP. Het voorval, dat plaatsvond terwijl Douwe Bob onder invloed was van alcohol, heeft hem direct aangezet tot een drastische beslissing: hij heeft besloten zich op te laten nemen in een afkickkliniek om zijn alcoholverslaving aan te pakken.

De zanger, bekend van hits als “Slow Down” en “Multicoloured Angels,” reageerde geschrokken op zijn eigen gedrag en stuurde zijn oprechte excuses via zijn manager naar de betrokkenen en de inwoners van Abcoude. “Ik ben echt heel erg geschrokken van mezelf en ga per direct stappen ondernemen om dit nooit meer te laten gebeuren. Mijn oprechte excuses aan de betrokkenen en de rest van Abcoude voor het mooie dorp op deze manier in de media te laten komen,” verklaarde Douwe Bob. Hij voegde eraan toe, “I’ll do better.”

Zanger ontkent leeftijd slachtoffer in Instagramverklaring

In een bericht op zijn Instagram-account reageerde Douwe Bob op de berichtgeving rond het incident. Hij ontkent dat de betrokken persoon slechts 16 jaar oud was, zoals eerder werd gemeld. “Ik zie overal staan dat ik heb gevochten met een 16-jarige. Dit is niet waar,” benadrukte de zanger. Volgens hem is de persoon waarmee hij in conflict raakte “dik in de 20.” Hoewel hij niet trots is op het incident, benadrukt Douwe Bob dat dit leeftijdsverschil een wezenlijk verschil maakt.

Douwe Bob neemt verantwoordelijkheid en belooft verbetering

Ondanks het feit dat de zanger zijn excuses heeft aangeboden en de leeftijd van de betrokken persoon heeft opgehelderd, erkent de zanger dat hij verre van trots is op zijn gedrag. Hij benadrukt echter zijn vastberadenheid om stappen te ondernemen en zijn leven te beteren. De beslissing om zichzelf op te laten nemen in een afkickkliniek getuigt van zijn commitment om zijn alcoholverslaving aan te pakken en verdere incidenten te voorkomen. De fans van Douwe Bob kijken nu hoopvol naar de toekomst, waarin de zanger belooft betere keuzes te maken en zich te focussen op zijn herstel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Telegraaf (@telegraaf.nl)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@douwebob)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *