Zorgen om Gordon: ‘Volledig van het padje af in club aangetroffen’

Gordon

Na maanden van radiostilte is Gordon plotseling weer in het nieuws verschenen, maar niet in Nederland of Dubai – dit keer is de entertainer gespot in Kaapstad. Zijn recente verschijning roept echter bezorgdheid op, aangezien bronnen beweren dat hij “helemaal van het pad af” lijkt te zijn.

Onrustige reisroute

Ondanks zijn frequente aanwezigheid in Nederland vanwege een rol in een nieuwe Nederlandse film, vertrok Gordon vorige week naar Dubai, maar zijn verblijf daar was van korte duur. Momenteel bevindt hij zich in Zuid-Afrika, waar volgers hem afgelopen zaterdag op een feest in een club in Kaapstad hebben gespot. Volgens ooggetuigen was de zanger tijdens het evenement “helemaal van het pad af”.

Talpa-samenwerking van Gordon beëindigd

Op 1 december kwam er ook een einde aan de langdurige samenwerking tussen de presentator en Talpa. In april kondigde Gordon al aan dat hij deze dag zou markeren vanwege het verlopen van zijn contract. Volgens verklaringen van zijn management is het vertrek uit Talpa echter in goed overleg gegaan. Gordon is niet langer exclusief verbonden aan SBS6 en heeft nu de vrijheid om programma’s buiten Talpa Network te maken, waarbij een toekomstige samenwerking niet wordt uitgesloten.

Onzekere televisietoekomst

Kijkcijfer-expert Tina Nijkamp werpt echter een schaduw op de toekomst van Gordon in de televisiewereld. Ze wijst op een groeiende trend waarbij presentatoren steeds minder vaak langdurige vaste contracten krijgen. Voor Gordon wordt het extra uitdagend vanwege zijn neiging om zich negatief uit te laten over zijn werkgever. Nijkamp gelooft dat deze houding het moeilijk maakt voor Gordon om elders een nieuw contract te krijgen.

Met Gordon’s recente verschijningen in verschillende delen van de wereld en het aflopen van zijn contract bij Talpa, lijkt de entertainer een onzekere periode tegemoet te gaan. Zijn grillige reisroute en de speculatie over zijn televisietoekomst houden de gemoederen bezig.

Via: Juicechannel

4 gedachten over “Zorgen om Gordon: ‘Volledig van het padje af in club aangetroffen’

  1. Nou en! hij is ook gewoon mens, waarom mag heel Nederland volledig van het padje zijn tijdens feestjes maar hij niet? Lekker genieten Gordon!

    1. Gordon moet 1 of andere heilige zijn ofzo. Volgens mij zijn we dat allemaal niet. De meeste van ons hebben het geluk dat we geen media hebben die on 24/7 volgen.

      Laat Gordon zn leven leiden zoals hij dat wilt. We leven wel in een vrij land, maar verre van een oordeel vrij land!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *