Zoveel verdient Famke Louise met het online verkopen van haar lichaam

Famke Louise

Zoals je wellicht wel weet is Famke Louise onlangs begonnen met haar nieuwe carrière. Sinds een aantal dagen verkoopt ze haar eigen lichaam op Fancentro. Een soort OnlyFans alleen dan maar gericht op Nederlanders. Op Fancentro kan je ‘fan’ worden van Famke Louise voor 35 euro per maand. Je kan ook gelijk een jaarabonnement op haar afsluiten maar dan ben je direct ruim 250 euro kwijt.

Daarmee krijg je teleurstellende foto’s te zien van Famke in een pyjama en je zou daar met haar kunnen chatten. Maar iedereen die echt denkt met Famke Louise te chatten moeten we teleurstellen. Dit wordt namelijk gewoon door haar gedaan en kan dus ook zomaar een of andere oude man zijn.

Famke Louise harkt bakken met geld binnen

Intussen zijn de foto’s waarvoor je geabonneerd moet zijn vaak al meer dan 300 keer geliket. Het daadwerkelijke aantal abonnees zal waarschijnlijk een stuk hoger liggen en misschien wel de 600 aantikken. Dus stel je voor dat er 600 mensen een abonnement a 35 euro per maand hebben aangeschaft dan heeft Famke in een paar dagen al 21.000 euro binnen weten te harken.

Daarnaast zijn er ook nog mensen die niet geabonneerd zijn op haar maar wel losse foto’s kopen. Dat bedrag loopt dus nog eens extra op en daarmee kunnen we zeggen dat het financieel gezien een best wel interessante stap is geweest voor het ‘Echte Meisje uit de Jungle’

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *